Isännöitsijän koulutus ja tutkinnot

Taloyhtiön isännöintiä hoitaa useimmiten ammatti-isännöitsijä. Isännöitsijän koulutus ja isännöintialan tutkinnon suorittaminen osoittavat oppimishalua ja osaamista, joka on eduksi taloyhtiön asioiden hoidossa. Osaava ja ammattitaitoinen isännöitsijä on taloyhtiön etu!

Toimintaympäristön muutokset edellyttävät uutta osaamista ja myös olemassa olevan osaamisen ylläpitoa. Lainsäädännön muutokset, taloyhtiöiden talouden haasteet, korjaushankkeet ja energia-asiat tuovat jatkuvaa oppimistarvetta isännöitsijöiden osalta.

Osaava isännöinti on taloyhtiön etu

Isännöitsijän ja myös muun isännöintiyrityksen henkilökunnan osaaminen on hyödyksi taloyhtiöiden hallinnon ja muiden asioiden asianmukaisessa hoitamisessa. Osaamistaan isännöitsijät pitävät yllä mm. osallistumalla koulutuksiin sekä perehtymällä alan kirjallisuuteen ja lehtien artikkeleihin.

Isännöintiä ja isännöitsijää taloyhtiöille valittaessa hallituksen kannattaa harkita haluaako millaisen osaamistason isännöitsijän oman taloyhtiönsä asioita hoitamaan hallituksen kanssa yhteistyössä. Jo tarjouspyyntöön voi määritellä isännöitsijältä vaadittavan tai toivottavan koulutuksen taikka tutkinnon.

Isännöitsijöiden tutkintojen ja koulutusten lyhenteitä on avattu Tutkinnot ja lyhenteet -sivulla, johon kannattaa perehtyä mikäli nimikkeet ja lyhenteet eivät ole entuudestaan tiedossa.

Isännöintikoulutusta järjestää mm. Kiinko

Isännöinnin ammattitutkintoa ja Isännöinnin erikoisammattitutkintoa järjestävät useat oppilaitokset. Koulutusta isännöitsijöille järjestävät monet toimijat Suomessa.

Kiinteistöliittokonserniin kuuluva Kiinko on alan johtava kouluttaja, Kiinkon koulutuksia järjestetään tutkintotavoitteisina, ajankohtaisseminaareina, webinaareina sekä yrityskohtaisina toteutuksina oman työuran erivaiheissa oleville.

Lisätietoa Kiinkon koulutuksista löydät Kiinkon sivuilta.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.