× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kesälomalla 15.–26.7. Palaamme palvelemaan porrastetusti maanantaina 29.7. Voit tarkistaa oman alueellisen jäsenyhdistyksesi auki olevat palvelut yhdistyksen omilta sivuilta www.kiinteistoliitto.fi/yhdistykset .
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kesälomalla 15.–26.7. Palaamme palvelemaan porrastetusti maanantaina 29.7. Voit tarkistaa oman alueellisen jäsenyhdistyksesi auki olevat palvelut yhdistyksen omilta sivuilta www.kiinteistoliitto.fi/yhdistykset .

Jäsenkortti - sovellus tuo palvelut taskuusi!

Kiinteistöliiton jäsenkortti on älypuhelimeesi tai -laitteeseesi ladattava sovellus, joka helpottaa ja nopeuttaa jäsenpalvelujen ja -etujen käyttöä. Jäsenkortilla taloyhtiön puheenjohtaja, hallituksen jäsen, isännöitsijä, tilin- ja toiminnantarkastaja sekä vuokratalon edustaja voi soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua tapahtumiin, päivittää yhteystietonsa jäsenrekisteriin sekä hyödyntää monipuoliset jäsenedut.

Kun lataat käyttöösi jäsenkortin, sinulla on aina mukanasi tieto Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten tarjoamista kattavista neuvontapalveluista ja neuvonta-ajat. Puhelinnumeroita ei tarvitse muistaa, sillä voit soittaa haluamaasi neuvontaan painamalla luurin kuvaa ja puhelu käynnistyy. Koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu myös yhtä yksinkertaisesti, samoin yhteystietojesi päivitys jäsenrekisteriin. Jäsenkortin kautta pääset suoraan Kiinteistöliiton jäsensivuille ilman erillistä kirjautumista.

Voit jakaa alla olevan palveluesitteen taloyhtiösi kaikille hallituksen jäsenille joko linkkinä tai tulosteena. Jäsenkortilla taloyhtiösi koko hallitus saa käyttöönsä Kiinteistöliiton jäsenpalvelut ja -edut.

Avaa palveluesite - katso ohjeet!

Jäsenkortin käyttöönotto edellyttää Kiinteistöliiton jäsennumeroa ja että sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä kyseisen jäsenen tiedoissa. Jäsennumero löytyy mm. Kiinteistölehden takakannesta. Hallituksen jäsen ja tilin-/toiminnantarkastaja voi pyytää jäsennumeroa taloyhtiönsä puheenjohtajalta, isännöitsijältä tai Kiinteistöliiton jäsenyhdistyksestä.

Jäsenkortti on maksuton ja se on käytettävissä Android- ja iOS-laitteilla ja sen voi ladata App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista.

Taloyhtiön puheenjohtajan / isännöitsijän kannattaa ilmoittaa:

  • kaikille hallituksen jäsenille taloyhtiön jäsennumero sekä
  • Kiinteistöliiton jäsenyhdistykselle hallitusten jäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet.

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenkortista, ota yhteyttä sähköpostitse:
jasenkortti@kiinteistoliitto.fi

 

Lataa jäsenkortti puhelimeesi heti!

  1. Avaa puhelimesi sovelluskauppa (laitteesta riippuen App Store tai Google Play). Löydät kaupan puhelimen sovellusvalikosta
  2. Kirjoita hakusanaksi ”kiinteistöliiton jäsenkortti” tai "kiinteistöliiton mobiilijäsenkortti" ja valitse etsi
  3. Hakusanalla löytyy vain yksi vaihtoehto, joka kantaa Kiinteistöliiton sinistä liikemerkkiä
  4. Lataa sovellus puhelimeesi valitsemalla ”Asenna”
  5. Sovelluksen asentamiseen menee hetki, minkä jälkeen se ilmestyy sovellusvalikkoon. Tunnistat sen Kiinteistöliiton sinisestä liikemerkistä
  6. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään omalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos et ole rekisteröitynyt Kiinteistöliiton jäsensivujen käyttäjäksi, tee se ensin

HUOM! Jäsensivujen käyttäjäksi rekisteröitymien edellyttää Kiinteistöliiton jäsennumeroa ja sitä, että sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä kyseisen jäsenen tiedoissa.

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.