Lakineuvonta

Jäsenten lakineuvonta maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 10-15 numerossa (09) 1667 6300

Lakineuvonta palvelee asumisen lainsäädäntöön ja taloyhtiöiden arkeen liittyvissä asioissa. Lakimiehet ovat erikoistuneet nimenomaan kiinteistölainsäädäntöön.

Voit myös halutessasi varata itsellesi parhaiten sopivan puhelinajan ajanvarauskalenterista ja liittää tausta-aineistoa asiaasi varten.

Eikö taloyhtiösi ole vielä jäsen tai etsit lakineuvoa omassa asiassa? Maksullinen lakineuvonta auttaa

Kirjalliset lausunnot ja toimeksiannot

Jäsentaloyhtiöt voivat kiistanalaisissa asioissa pyytää kirjallista lausuntoa Kiinteistöliitolta. Kiinteistöliiton kirjallisen lausunnon perusteella asia saadaan usein ratkaistuksi ilman kallista, raskasta ja riskialtista oikeusprosessia.

Kirjallinen lausunto on maksullinen jäsenpalvelu, joka hinnoitellaan työmäärän mukaan. Mahdollisessa oikeudenkäynnissä Kiinteistöliiton kirjallinen lausunto on hyvä selkänoja ja tuki taloyhtiölle.

Lausunto perustuu aina jäsentaloyhtiön toimittamiin tietoihin. Jäsentaloyhtiö vastaa riittävien ja oikeellisten tietojen toimittamisesta.

Lisäksi teemme mm. yhtiöjärjestyksen muutoksia sekä pienimuotoisia asiakirjojen laatimisia toimeksiantoina. 

Kaikki tilauspyynnöt tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen toimeksiannot@kiinteistoliitto.fi tai postitse osoitteeseen Kiinteistöliitto, Lakipalvelut, Annankatu 24, 3. kerros, 00100 Helsinki. Lausunto- ja toimeksiantoprosessi alkaa, kun yhtiö on vastaanottanut Kiinteistöliitolta tilausvahvistuksen.

Huom! Kiinteistöliitto ei palauta lausuntoja varten toimitettuja materiaaleja.

Juridiset jäsenpalvelut - hinnasto 2021

HUOM! Kiinteistöliiton lausunto- ja toimeksiantopalvelut ovat ruuhkautuneet ja toimitusaikamme ovat tavanomaista pidemmät. Käsittelemme tiedusteluja viestien saapumisjärjestyksessä. Tilanteesta johtuen pidätämme oikeuden tarvittaessa kieltäytyä lausuntojen ja toimeksiantojen vastaanottamisesta.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.