Viestintäpalvelut

Kiinteistöliiton viestintäpalvelut ovat jäsentaloyhtiöille väylä pysyä ajan tasalla kiinteistöalan asioista ja ilmiöistä. Viestintäpalvelumme välittävät asiantuntijatiedon sinne, missä sitä tarvitaan, eli taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille.

Uutiskirje ammattilaisille ilmestyy sähköisenä kerran kuussa. Uutiskirje on tarkoitettu kiinteistöalan ammattilaisille sekä liiton sidosryhmien edustajilla, ja sen voi tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@kiinteistoliitto.fi .

Uutiskirje osakkaille ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Taloyhtiöiden osakkaat saavat ajankohtaista tietoa taloyhtiöasumisesta ja hyvästä kiinteistönpidosta. Voit tilata tämän uutiskirjeen sähköpostiisi täyttämällä tilauslomakkeen.

Viikkotiedote on Kiinteistöliittoyhteisön sisäinen uutiskirje, joka ilmestyy joka tiistai. Vastaanottajina ovat Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten toimihenkilöt ja hallitukset, liiton toimikuntien jäsenet sekä osakkuusyhtiöiden edustajat.

Jäsentiedotteita lähettävät Kiinteistöliiton jäsenyhdistykset, ja niissä kerrotaan alueella järjestettävistä koulutuksista ja muista tapahtumista sekä muista alueen taloyhtiöiden kannalta kiinnostavista ajankohtaisista asioista.

Kiinteistölehti on kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä taloyhtiöiden oma lehti, jonka Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöt saavat jäsenetuna. Kiinteistölehti välittää alan tuoreimmat uutiset, ilmiöt ja asiantuntija-artikkelit. Yhden paperilehtivuosikerran lisäksi jäsenetuun kuuluu

  • digilehti taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän käyttöön.
  • paperilehden lisätilaus hintaan 25 euroa/vuosi. Tilauslomake Kiinteistölehden verkkosivuilla.

Kiinteistölehti julkaisee myös kahden viikon välein ilmestyvää sähköistä uutiskirjettä, joka on vapaasti kaikkien tilattavissa.

Kiinteistöliiton jäsensivut palvelevat jäsentaloyhtiöiden hallitusten jäseniä ja isännöitsijöitä. Jäsensivuille on koottu taloyhtiöiden kannalta hyödyllistä tietoa, jäsentiedotteita, oppaita, lomakkeita ja koulutusaineistoja. Jäsensivuilla voit päivittää myös omat jäsentietosi. Jäsensivuille rekisteröityminen ja kirjautuminen tapahtuvat Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten verkkosivuilta. Rekisteröityminen edellyyttää sitä, että sähköpostiosoitteesi on merkitty Kiinteistöliiton jäsenrekisteriin kyseisen jäsentalon yhteystietoihin. Jos sähköpostiosoitteesi ei ole vielä jäsenyhdistyksesi tiedossa, ilmoita se yhdistyksellesi tai osoitteeseen jasentiedot@kiinteistoliitto.fi. Jäsensivuille rekisteröityessäsi tarvitset myös taloyhtiösi jäsennumeron. 

Jäsenkortti on älypuhelimissa toimiva sovellus, joka jäsentaloyhtiöiden hallitusten jäsenten ja isännöitsijöiden kannattaa ladata puhelimiinsa. Jäsenkortin avulla on vaivatonta soittaa Kiinteistöliiton puhelinneuvontaan ja ilmoittautua jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin. Lisätietoa ja ohjeet jäsenkortin käyttöönottoon löydät täältä.

Ohjeet ja oppaat tarjoavat asiantuntijoiden tuottamaa tietoa kiinteistönpitoon liittyvistä asioista. Seuraamalla Kiinteistöliittoa Issuu.com -verkkopalvelussa löydät useita taloyhtiösi kannalta hyödyllisiä julkaisuja. Vielä laajemman valikoiman ohjeita, oppaita ja lomakkeita löydät jäsensivuiltamme.  

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.