Osallistumisohjeet

Voit osallistua webinaariin mistä paikasta tahansa, kun sinulla on toimiva nettiyhteys sekä päätelaite käytössäsi. Webinaariin voit osallistua omalla tietokoneella älypuhelimella tai tabletilla.

Kiinteistöliitto järjestää webinaarit Teams live event -tapahtumina. Koulutukseen osallistumiseksi et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja, tunnuksia tai edes Teams-sovellusta. Myöskään nettikamera tai mikrofoni eivät ole tarpeellisia. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet.

Webinaarissa osallistujat voivat keskustella ja esittää kysymyksiä chatissä eli kirjoittamalla kysymykset keskusteluosioon.

Lue ohjeet Teams live eventiin sisäänpääsemiseksi.

Perehdy huolella ohjeisiin etukäteen ja kokeile linkistä liittymistä koulutukseen hyvissä ajoin. Huomioi, että näyttöön tulee koulutuksen nimi sekä maininta ”Livetapahtuma ei ole alkanut”, joka korvautuu koulutuksen alkaessa koulutuksen aloitusdialla.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.