Kiinteistöliiton toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelmamme vuodelle 2021 on laadittu Palveleva vaikuttaja -strategian pohjalta. Toimintasuunnitelman laatimisessa on otettu huomioon Jäsentyytyväisyyskyselyn 2018, jäsenyhdistyskyselyn 2019 ja muiden liiton toteuttamien kyselyiden tuloksia toiminnan kehittämiseksi ja suuntaamiseksi.

Vuonna 2021 keskeisiä asioita Kiinteistöliiton toiminnassa ja kiinteistönomistajien kannalta tärkeitä uudistus‐ ja säädöshankkeita ovat mm. maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistuksen valmistelu, kiinteistöverotuksen uudistaminen, huoneistietojärjestelmän (HTJ) toteuttaminen ja jatkokehittäminen sekä asunto‐osakeyhtiölain muutosten valmistelu.

Painopisteet edunvalvonnan ja vaikuttamisen osalta ovat hallitusohjelma 2019-2023 toimeenpanoon vaikuttamisessa sekä tulevien kevään 2021 kuntavaalien vaikuttamisessa, jotta taloyhtiöiden sekä vuokratalojen toimintaedellytykset säilyvät ja asumismenojen kehitys pysyy siedettävänä.

Palvelujen kehittämistä katsotaan jäsentalojen näkökulmasta pyrkien palvelemaan jäseniä mahdollisimman hyvin sekä tuottamaan jäsenpalvelut tarkoituksenmukaisimmalla tavalla liiton ja yhdistysten yhteistyönä. Jäsenille järjestetään webinaareja ja työstetään verkkoon koulutus- ja tietoiskuvideoita.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.