× Lakineuvonta sulkeutuu torstaina 20.6. klo 13.00 ja palvelee jälleen juhannuksen jälkeen normaalisti! Kaikille avoin maksullinen lakineuvonta on suljettu. Voit tarkistaa paikallisen yhdistyksesi tilanteen verkkosivuilta. Toivotamme mukavaa juhannusta!
Turvallista ja sopuisaa joulua jokaiseen taloyhtiöön!

Julkaistu: 10.12.2020

Tänä vuonna tavallista useampi viettää joulua kotioloissaan, jolloin taloyhtiön yhteisten pelisääntöjen merkitys korostuu.

Kiinteistölehti on koonnut vinkit turvalliseen ja sopuisaan joulunviettoon. Jouluisen vinkkilistan voit tulostaa vaikka taloyhtiösi ilmoitustaululle.

Joulunvietto taloyhtiössä on aiheena myös Kiinteistöliiton Taloyhtiökupla-podcastissa, joka on kuunneltavissa 22.12. alkaen.

Lisätiedot medialle:

Kristel Pynnönen, apulaispäälakimies

Kiinteistöliitto

puh: 09 1667 6361

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.