Retki Maakallaan - entisen Kalajokilaakson Kiinteistöyhdistyksen alueen jäsenyhtiöiden hallituksille

09.06.2022 klo 16.00 Rahjan kalasatama


Tervetuloa alkukesän retkelle Maakallaan! 

Retki on tarkoitettu ainoastaan entisen Kalajokilaakson Kiinteistöyhdistyksen alueen  (Ylivieskan seutukunta, Nivala-Haapajärven seutukunta ja Haapaveden kaupunki) jäsenyhtiöiden hallituksen puheenjohtajille ja hallituksen jäsenille / vuokrataloyhtiöiden toimitusjohtajille (max 2 hlöä/taloyhtiö/vuokrataloyhtiö). Retki kustannetaan Kalajokilaakson Kiinteistöyhdistyksen lopettamisen yhteydessä rahastoiduista varoista.  

Aikataulu ja ohjelma 9.6.:

klo 14.30 bussi Nivala Matkahuolto
klo 15.00 bussi Ylivieska Matkahuolto
klo 16.00 lähtee kaljaasi Ansio (https://www.plassi.fi/) Rahjan kalasatamasta kohti Maakallaa, risteilyn kokonaiskesto 4.5 tuntia, saaressa ehdimme olla noin 1.5 tuntia.

Alkupurjehduksen aikana Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen toiminnanjohtaja Johanna Laitala kertoo kiinteistöjuridiikan ajankohtaisasioita sekä kiinteistöyhdistyksen jäsenpalveluista ja -eduista. 

Laivalla tarjoillaan lohikeitto/leipää ja juomaa (laktoositon ja gluteeniton), ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa jos haluat kasviskeiton. Tarjolla on lisäksi koko ajan kahvia ja pullaa.

Retken aikana voimme jutella vapaamuotoisesti taloyhtiöasioista ja verkostoitua & nauttia merellisestä retkestä.

klo 20.30 lähtö bussilla takaisin kohti Nivalaa samaa reittiä

Sitova ilmoittautuminen viimeistään 29.5.

Osallistujia tulee olla riittävästi sekä sään oltava suotuisa, jotta retki toteutuu. Ilmoitamme käytännön asioista sekä mahdollisista muutoksista sähköpostitse ilmoittautuneille.
 
Voit tulla satamaan myös omalla autolla. Olethan paikalla ajoissa.

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisohjeistuksia.

Lisätietoja Johanna Laitala, johanna.laitala@kiinteistoliitto.fi, p. 040 1498398

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.