Lapin Taloyhtiöpäivä 2022, Rovaniemellä

10.10.2022 klo 13.30 Hotelli Santa Claus

 

Paikka: Hotel Santa Claus, Korkalonkatu 29, 96200 Rovaniemi

Tapahtuma-aika: Maanantaina 10.10.2022 klo 13.30-19.00

 

Kiinteistöliitto Lappi ry järjestää yhdessä Kiinteistömedia Oy:n kanssa ”Lapin Taloyhtiöpäivä 2022” -tapahtuman 10.10.2022. Taloyhtiöpäivä- tapahtumia on järjestetty aiempina vuosina ympäri Suomea ja vuonna 2021 ensimmäisen kerran myös Rovaniemellä, jolloin tapahtumaan osallistui melkein 120 taloyhtiöasioista kiinnostunutta vierailijaa.

Lapin Taloyhtiöpäivä on Lapin alueen taloyhtiöiden hallituksille, isännöitsijöille, vuokrataloyhtiöiden toimitusjohtajille, kiinteistönhoitajille sekä kaikille muillekin taloyhtiöasioista kiinnostuneille tarkoitettu maksuton messu- ja seminaaritapahtuma. Taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät sekä muut kiinteistöalan toimijat kokoontuvat tapahtumaan keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja päivittämään osaamistaan sekä tutustumaan näytteilleasettajiin ja heidän tarjoamiinsa palveluihin.

Tule mukaan tapahtumaan hankkimaan hyödyllistä taloyhtiötietoa ja käytännön vinkkejä!

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. 

Tapahtumassa on tilaa 200 vieraalle.

Tapahtumassa on tarjolla kahvia ja pikkupurtavaa.

Ohjelma Lapin Taloyhtiöpäivä 2022: klikkaa tästä tapahtuman nettisivuille

 

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Kiinteistöliitto Lapin hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä verkkosivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

 

Tervetuloa!

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.