× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to–pe 25.–26.4. Tarkista oman paikallisyhdistyksesi palvelujen aukiolo yhdistyksen sivuilta. Palvelemme normaalisti taas maanantaina 29.4.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to–pe 25.–26.4. Tarkista oman paikallisyhdistyksesi palvelujen aukiolo yhdistyksen sivuilta. Palvelemme normaalisti taas maanantaina 29.4.

Tilintarkastuksen rooli taloyhtiössä

14.12.2021 klo 17.00 Ravintola Turkoosi

Tilintarkastuksen rooli taloyhtiössä- koulutus tiistaina 14.12. klo 17.00-19.00 Ravintola Turkoosissa osoitteessa Postikatu 1, Rovaniemi.

Vietämme vuoden viimeistä luentosalikoulutusta pikkujoulutunnelmissa! Tilaisuudessa on perinteisen kahvin sijasta glögi- ja torttutarjoilu. Varsinainen koulutusosuus kestää n. 45 minuuttia ja tämän jälkeen on jätetty runsaasti aikaa kysymyksille ja vapaalle keskustelulle ajankohtaisista aiheista.

Kouluttajana toimii HT- tilintarkastaja Jaakko Saranki, Tilintarkastus Saranki Oy.  

Koulutuksen aiheita:

  • Ajankohtaista asunto-osakeyhtiöiden hallinnosta ja tilintarkastuksesta
  • Tilintarkastuksen merkitys asunto-osakeyhtiön omistajille, hallitukselle ja isännöitsijälle
  • Hallituksen tehtävät ja vastuut asunto-osakeyhtiön talouden ja hallinnon hoidossa

Koulutus on maksuton Kiinteistöliitto Lappi ry:n jäsentaloyhtiöiden edustajille.

Muille koulutuksen hinta on 30 €.

Ilmoittautumiset paikan päälle koulutukseen 9.12.2021 mennessä. 

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliotoiveet.

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Koska koronatilanne on Rovaniemen alueella huonontunut, edellyttää Kiinteistöliitto Lappi maskin käyttöä sekä koronapassia koulutuksissaan ja tilaisuuksissaan. Tämä tarkoittaa sitä, että paikan päällä tilaisuuteen osallistuvien on esitettävä koronapassi sisääntulon yhteydessä. Koronapassina toimii EU:n koronatodistus kahdesta rokotuksesta, negatiivisesta koronatestituloksesta tai sairastetusta koronasta. Lisätietoja koronapassista ja ohjeet sen lataamiseen löydät täältä: https://www.kanta.fi/koronatodistus

Jotta ilmoittautuminen tapahtumaan olisi sujuvaa, lataathan koronapassin valmiiksi puhelimeesi tai muulle laitteelle. Voit myös tulostaa todistuksen paperille. Ohjeita, jos sinulla ei ole mahdollisuutta kirjautua Omakantaan ja tulostaa todistusta: https://www.rovaniemi.fi/Poikkeustilanne/Koronavirus/Usein-kysyttyja-kysymyksia-koronaviruksesta-Rovaniemella

 



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.