Talousarvio 2022 ja kiinteistöjuridiikan ajankohtaiskatsaus hallituksille

11.11.2021 klo 16.30 Hotelli-Ravintola Alma, Simuna-kokoustila

Livetapahtumat tulevat taas - Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry järjestää torstaina 11.11.2021 koulutusillan jäsentaloyhtiöidensä hallituksen jäsenille Seinäjoella!

Tervetuloa Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaan jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenille suunnattuun ajankohtaisiltaan, jossa toiminnanjohtaja Jorma Koutonen esittelee vuoden 2022 talousarviopaketin eli tulevia talousnäkymiä, maksu- ja tariffimuutoksia sekä muita talousarvioperusteita ja lakimies Johanna Räikkä nostaa esiin Kiinteistöjuridiikan ajankohtaiskatsauksessa muutaman kiinteistöalalla tällä hetkellä ajankohtaisen teeman, kuten esimerkiksi korkeimman oikeuden (KKO) keväällä antaman ilmalämpöpumppuratkaisun ja sen vaikutukset ilmalämpöpumpun asentamiseen taloyhtiössä.

Ohjelma
16.30   Kahvitarjoilu
17.00   Tilaisuuden avaus ja talousarviopaketin esittely, toiminnanjohtaja Jorma Koutonen
pieni tauko
17.50   Kiinteistöjuridiikan ajankohtaiskatsaus, lakimies Johanna Räikkä

Koulutus on tarkoitettu Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaan jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja se on maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 9.11.2021.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.