Kiinteistöilta – Hallituksen jäsenen talouskurssi

16.11.2021 klo 17.30 Valtion Virastotalo, Auditorio 2. krs.

Taloyhtiön talouden suunnittelu on keskeinen osa suunnitelmallista kiinteistönpitoa. Koulutustilaisuudessa käydään läpi taloyhtiön talouden suunnittelua, korjaushankkeiden taloutta, sekä tilinpäätöskokonaisuuteen liittyviä keskeisiä materiaaleja. Luennoitsijana toimii Kiinteistöliiton talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen.

Ohjelma:

Klo: 17:30 Hallituksen jäsenen talouskurssi
- Suunnitelmallinen taloudenpito
- Korjaushankkeiden talous
- Tilinpäätöskokonaisuus
- Toimintakertomus
- Tuloslaskelma ja tase
- Liitetiedot
- Tilinpäätöksen laadinta
Talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen, Suomen Kiinteistöliitto

n. 19:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden edustajille. Auditoriossa järjestettävään tilaisuuteen voi osallistua vain rajallinen määrä ihmisiä, jonka vuoksi tilaisuus järjestetään myös striimattuna verkossa. Verkkototeutukseen toimitamme erikseen linkin, jonka kautta tilaisuutta voi seurata.

Huom! Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Lähikontaktien välttämiseksi ja turvavälien ylläpitämiseksi pyydämme huomioimaan seuraavat ohjeet:
-    Jos olet vähänkään sairas, niin älä tule paikan päälle.
-    Rajaamme tapahtuman osallistujamäärän niin, että henkilöiden väliin jää vähintään 1–2 m. Muista tämä turvaväli kun asetut auditorioon.
-    Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, on syytä muistaa turvavälit
-    Tultaessa sisätilaan käytetään käsihuuhdetta
-    Suosittelemme suojamaskin käyttöä.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.