Asukaskyselystä kohti taloyhtiöstrategiaa

07.12.2021 klo 17.00 Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöt voivat jäsenpalveluna hyödyntää Webropol-asukaskyselytyökalua apuna taloyhtiöstrategian laadinnassa. 

Asukaskyselystä kohti taloyhtiöstrategiaa- työpajatyyppisessä koulutuksessa tiistaina 7.12. klo 17.00-18.30  käydään läpi taloyhtiöstrategian sisältöä ja merkitystä sekä kyselytyökalun käyttöä. Koulutus pidetään Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen toimistolla (Kirkkokatu 53, 90100 Oulu). Koulutukseen mahtuu enintään 12 henkilöä. 

Koulutus on maksuton ja tarkoitettu Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöiden puheenjohtajille. Kouluttajana toimii Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen toiminnanjohtaja Johanna Laitala.


Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Koulutusten osallistujamääriä on rajattu siten, että turvavälien pito onnistuu. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.