Puheenjohtajaklubi Oulu 7/2021

27.09.2021 klo 17.30 Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi+webinaari


Alueemme jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus Oulussa. Mahdollisuus myös etäosallistumiseen. Aiheena taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimiminen.

Osallistumme yhdessä Kiinteistöliiton valtakunnalliseen Puheenjohtajana taloyhtiön hallituksessa -webinaariin klo 17.30 - 18.30. Jos olet ilmoittautunut klubiin, ei sinun tarvitse erikseen ilmoittautua valtakunnalliseen webinaariin, katsomme ja kuuntelemme sen yhdessä toimistollamme. Tämän jälkeen avaamme oman yhteyden luennoitsijan suuntaan ja saamme keskustella hänen kanssaan aiheesta klo 18.30 - n. klo 19.15. Voit jättää jo etukäteen kysymyksiä (aiheeseen liittyen) klubiin ilmoittautumisen yhteydessä. 

Klubiin voit tällä kertaa osallistua myös etänä. Tällöin tulee muistaa ilmoittautua klubin lisäksi erikseen Kiinteistöliiton webinaariin.

Aika: maanantai 27.9.2021 klo 17.30-19.30
Paikka: Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi, Kirkkokatu 53, Oulu + etäyhteys

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille. Puheenjohtajaklubin sivuilta pääset lukemaan aiemmat käsitellyt aiheet.

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Koulutusten osallistujamääriä on rajattu siten, että turvavälien pito onnistuu. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.