Verkkotilaisuus Pirkanmaa: Viranomaisilta 1

15.09.2021 klo 17.00

Onko taloyhtiössäsi joskus paljastunut luvatta tehty osakasremontti? Asuuko yhtiössä mahdollisesti keräilijä? Jos haluat vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin, tule mukaan Kiinteistöliitto Pirkanmaan järjestämään jäsentaloyhtiöiden edustajille tarkoitettuun ja ilmaiseen verkkotilaisuuteen Viranomaisilta 1 keskiviikkona 15.9. klo 17:00 - n. 18:00.

Tilaisuudessa ovat mukana Tampereen rakennusvalvonnasta rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen ja Pirkanmaan pelastuslaitokselta valvontapäällikkö Pekka Mutikainen. He kertovat ajankohtaiset viranomaisten terveiset taloyhtiölle sekä vastaavaat Kiinteistöliitto Pirkanmaan neuvonnassa usein esiin nousseisiin, aiheisiin liittyviin kysymyksiin. 

Tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin kokousympäristössä. Osallistumiseen tarvitaan tietokone tai mobiililaite ja kaiutin/kuulokkeet  sekä mikrofoni, mikäli haluat itse esittää tilaisuudessa oman kysymyksesi viranomaisille.

Huom.! Linkki tilaisuuteen löytyy ilmoittautumisen vahvistuksen alaosassa: "Linkki online-tapahtumaan"Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.