Puheenjohtajaklubi Oulu 6/2021

30.08.2021 klo 17.30 AM-Lukkoasema Oulu


Alueemme jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus.

Syksyn ensimmäisellä tapaamiskerralla vieraillaan AM-Lukkoasemalla. Aiheena taloyhtiön avainhallinta sekä näyttelyyn tutustuminen. 

Aika: maanantai 30.8.2021 klo 17.30-19.30
Paikka: AM-Lukkoasema Oy, Tyrnäväntie 4, 90400 Oulu

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille. Puheenjohtajaklubin sivuilta pääset lukemaan aiemmat käsitellyt aiheet.

Mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan tälle vierailulle (koronaohjeistus), järjestämme toisen tutustumiskäynnin mahdollisimman pian, jotta kaikki ilmoittautuneet pääsevät kuitenkin tutustumaan näyttelyyn. Seuraathan sähköpostiasi.

Tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu 19.8.2021 osallistujamäärän täytyttyä. 

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Koulutusten osallistujamääriä on rajattu siten, että turvavälien pito onnistuu. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.