× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to–pe 25.–26.4. Tarkista oman paikallisyhdistyksesi palvelujen aukiolo yhdistyksen sivuilta. Palvelemme normaalisti taas maanantaina 29.4.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to–pe 25.–26.4. Tarkista oman paikallisyhdistyksesi palvelujen aukiolo yhdistyksen sivuilta. Palvelemme normaalisti taas maanantaina 29.4.

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen iltapäiväkahvit etänä

19.05.2021 klo 15.00

Tervetuloa Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen järjestämään tilaisuuteen, jossa kuullaan taloyhtiöiden ajankohtaiskatsauksen lisäksi neuvoja mitä on hyvä ottaa huomioon, kun huoneistojen sisäverkkoja saneerataan.

Ohjelma:

klo 15:00 Ajankohtaista Kiinteistöliitosta
- Mitä on hyvä tietää huoneistotietojärjestelmästä nyt?
- Lakiuudistuksia tulossa ja menossa
- Havaintoja korjausneuvonnasta ja energia-avustuksista
- Sähköautojen latausasioita
Toiminnanjohtaja Juuso Kallio, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi
Neuvontainsinööri Matts Almgrén, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

Mitä pitää ottaa huomioon sisäverkkoja saneeratessa?
- Viestintäviraston määräys 65 sisäverkoista
- Keskeiset vaatimukset
- Milloin sovelletaan
- Minkälaisia palveluita uusilla ratkaisuilla voidaan tuottaa
Jonne Ranki, DNA

Kysymyksiä ja keskustelua

klo 16:00 Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on avoin ja maksuton Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden edustajille. Lähetämme osallistujalinkin kaikille ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tilaisuuden etiketti: Tule linjoille ajoissa, jotta voit ennakoida mahdolliset tekniset ongelmat. Vaimenna mikrofonisi ja sulje videokamera esityksen ajaksi. Kommentit ja kysymykset voi puheenvuorojen aikana esittää myös chatin kautta ja puheenvuoroa voi pyytää “raise hand” toiminnolla.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.