Jätehuoltomääräykset uudistuvat - lajittelu ja kierrätys laajenee

27.05.2021 klo 17.00

Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry järjestää torstaina 27.5. klo 17:00-n. 18:15 webinaarin jätehuollon uudistuksista. Jätehuoltomääräykset uudistuvat 1.7.2021 alkaen porrastetusti Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n toimialueella. Jätelain uudistukseen liittyvät muutokset koskevat kaikkia kiinteistöjä. Käytännössä muutokset merkitsevät uudelleen järjestelyjä kiinteistöjen lajittelu- ja kierrätyskäytäntöihin.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tule kuulemaan, kuinka ja millä aikataululla uudet määräykset koskevat juuri sinun kiinteistösi jätehuollon järjestelyitä.

Ohjelma:

Jätehuoltomääräykset uudistuvat 1.7.

jätehuoltoinsinööri Anu Toppila, Alueellinen jätelautakunta

 

Kiinteistöjen siirtyminen tehokkaampaan lajitteluun

asiakkuuspäällikkö Virpi Oksala, Pirkanmaan Jätehuolto Oy

 

18.00 Vastauksia yleisökysymyksiin

 

n. 18.15 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus järjestetään Teams Live -tapahtumana. Osallistuminen ei vaadi mitään maksullisia ohjelmistoja. Kysymyksiä esiintyjille voi esittää tapahtumassa Teams Live -tapahtuman Kysymysosion kautta.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.