Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen puheenjohtajaklubi 5/2021

31.05.2021 klo 17.30 Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi ja TEAMS-etäyhteys

Alueemme jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus. Voit osallistua joko paikan päällä tai etänä. 

Illan aiheena on isännöinti, isännöintisopimukset, lähinnä erillisveloitukset, niiden läpinäkyvyys. Tämänkertaisen klubin tarkoitus on lähinnä vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia aiheesta.

Klubin alussa (n. klo 17.45 - 18.15) meille esittäytyy Antti Kumpulainen, Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n uusi asiamies. ISA ry


Voit laittaa ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta. Vaihtoehtoisesti meiliä voit laittaa myös  Pasi Oravalle osoitteeseen pasi.orava(at)vuokranantajat.fi (myös liitteitä halutessasi).


Aika: maanantai 31.5.2021 klo 17.30-19.30
Paikka: Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi, Kirkkokatu 53, Oulu (katutason koulutustila) / TEAMS-etäyhteys

Osallistujamäärä paikan päällä on  maksimissaan 6 hlöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäämme osallistujien määrää koronatilanteen niin salliessa ja tarvittaessa siirrämme kokonaan tapahtuman verkkoon.  Ennakkoilmoittautuminen on ehdoton.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille. Puheenjohtajaklubin sivuilta pääset lukemaan aiemmat käsitellyt aiheet.

Voit laittaa meille etukäteen kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä. Lähetämme kysymykset etukäteen luennoitsijalle.

Ilmoittautuminen viimeistään 30.5.2021. 

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.