Webinaari: Kylppärit kuntoon - kolme yleisintä vauriotilannetta

13.04.2021 klo 17.30

Kylpyhuoneen kosteusvaurioiden kunnossapitovastuut ovat yleisimpiä lakineuvonnan kysymyksiä.

Tiedätkö, miten vastuu kosteusvauriosta jakautuu, jos vaurio on aiheutunut vedeneristeen puutteellisuudesta? Entä kuka vastaa, jos osakkaan käynnistämässä mukavuusremontissa ilmeneekin rakenteellinen kosteusvaurio? Kuka vastaa tukkeutuneesta lattiakaivosta ja sen aiheuttamasta vesivahingosta?

Saat vastaukset kolmeen yleisimpään kunnossapitovastuunjaon kysymykseen osallistumalla koulutukseen.

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton päälakimies Jenni Hupli.

Koulutus kestää noin tunnin.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia ja ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.