Webinaari: Hallituksen rooli taloyhtiön talouden suunnittelussa

08.12.2020 klo 17.30

Koulutuksessa keskitytään taloyhtiön hallituksen rooliin suunnitelmallisen taloudenpidon toteuttamisessa taloyhtiössä. Koulutuksen aikana käydään läpi niin vuosittaisia talousarvioita kuin pitkän ajan taloudellista suunnitelmallisuutta. Lisäksi tutustutaan hallitusten käytössä oleviin, suunnitelmallisuutta edistäviin työkaluihin sekä luodaan katsaus seuraavan vuoden talousnäkymiin taloyhtiön talousarvion laadinnan tueksi.

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia ja ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.