Webinaari: Uudistalo haltuun

30.11.2020 klo 17.30

Tiedätkö uudisrakentamiseen liittyvien toimijoiden roolit ja tehtävät? Entä mitä tapahtuu yhtiön hallinnon luovutuksessa ja sen jälkeen? Miten vastuut jakautuvat ja miten kannattaa toimia virhetapauksissa?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastaukset sekä toimintavinkkejä osallistumalla koulutukseen. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.