Webinaari: Talousarvio 2021 ja Kiinteistöalan ajankohtaiskatsaus

25.11.2020 klo 16.00 Teams Live -yhteys

Erityisesti Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaan jäsentaloyhtiöiden edustajille - sekä isännöitsijöille että hallitusten jäsenille - tarkoitetussa tiiviissä noin tunnin webinaarissa käsitellään talousarvionäkymiä vuodelle 2021 ja tarkastellaan kiinteistöalan ajankohtaisia asioita, mm. lakimuutoksia.

Webinaarin asiantuntijoina ovat Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry:n toiminnanjohtaja Jorma Koutonen ja Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:n lakimies Johanna Räikkä.

Webinaari on ilmainen kaikille jäsentaloyhtiöiden edustajille, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 23.11.2020.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. 

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.