Webinaari: Talousarvio 2021 ja hallitustyöskentelyyn liittyvät vastuut

05.11.2020 klo 17.00

Järjestämme torstaina 5. marraskuuta jäsentaloyhtiöidemme hallituksen jäsenille suunnatun webinaarin, jossa Kiinteistöliitto Pirkanmaan toiminnanjohtaja Jorma Koutonen käsittelee tulevan vuoden talousarvionäkymiä, taksoja ja tariffeja sekä lakimies Johanna Räikkä kertoo hallitustyöskentelyyn liittyvistä vastuista. Tervetuloa mukaan!

Klo 17.00 Webinaari alkaa

Vuoden 2021 talousarvionäkymät, taksat ja tariffit,
Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:n toiminnanjohtaja Jorma Koutonen

- pieni tauko

Hallitustyöskentelyyn liittyvät vastuut,
Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:n lakimies Johanna Räikkä

n. klo 18.00 webinaari päättyy

Webinaari toteutetaan Teams Live -yhteyden kautta. Webinaari on maksuton Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden edustajille. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa.

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan viimeistään ti 3.11.2020.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.