Webinaari: Puheenjohtajaklubi 8/2020 Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi

07.12.2020 klo 17.30

Taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus järjestetään tällä kertaa koronatilanteesta johtuen ainoastaan webinaarina.

Illan ensimmäisenä aiheena on taloyhtiön sähkösopimukset ja sähkön hinnan muodostuminen, joista kertoo avainasiakkuuspäällikkö Raija Fyrstén Oomi Energiasta.

Toisena aiheena on vesimaksun määrittäminen siten, että maksu vastaa todellisia yhtiölle koituvia kustannuksia. Käydään  läpi myös kuinka jäsensivuilla olevaa vesimaksulaskuria (vaatii kirjautumisen) voi käyttää. Jos aikaa jää, jutellaan lopuksi muista ajankohtaisista taloyhtiöasioista.


Aika: maanantai 7.12.2020 klo 17.30-19.30

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille. Puheenjohtajaklubin sivuilta pääset lukemaan aiemmat käsitellyt aiheet.

Ilmoittautuneille lähetetään perjantaina 4.12. linkki, jonka kautta pääsee webinaariin. Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.