Webinaari: Millä taloyhtiö lämpiää (nyt ja tulevaisuudessa)?

28.10.2020 klo 15.00 Teams Live -yhteys

Osallistu webinaariin ja voit voittaa Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus 2020 - oppaaan hallitukselle ja isännöitsijälle. Arvomme webinaariosallistujien kesken 3 kpl kirjoja!

Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry järjestää keskiviikkona 28.10.2020 klo 15:00 alkaen taloyhtiöiden edustajille webinaari-illan. Webinaarissa pureudutaan kiinteistöjen lämmityksen haasteisiin 2020-luvulla, tutustutaan energiakäännökseen taloyhtiössä ja kuullaan myös lakimieheltä, millä tavalla esim. lämmitystapamuutoksista tulisi taloyhtiössä päättää. 

Ohjelma

klo 15:00 Webinaari alkaa

Seinäjoen Energia Oy:

Kaukolämmön näkymät 2020-luvulla ja Tuotteet ja palvelut, verkosto- ja asiakasvastaava Pasi Palomäki

Maalämpö nyt ja tulevaisuudessa, geoenergian asiantuntija Jonas Fagerholm, Rototec Oy

Energiakäännös taloyhtiössä, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Vesterinen, Pohjolankatu 18-20

Lämmitysmuodon muutokset – päätöksenteko taloyhtiössä, lakimies Johanna Räikkä, Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry

n. klo 17:00 Tilaisuus päättyy

Webinaari on avoin kaikille taloyhtiöiden edustajille ja ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 26.10.2020.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. 

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.