Webinaari: Taloyhtiön hallituksen iltakoulu 23.9.2020

23.09.2020 klo 17.00 Teams Live -yhteys

Jäsentaloyhtiöiden edustajille tarkoitettu webinaari Hallituksen iltakoulu 23.9.2020 pureutuu taloyhtiön riskinhallintaan vakuutuksilla. Lisäksi iltakoulussa käsitellään osakkeenomistajan kunnossapito- ja muutostöitä sekä lakinäkökulmasta että käytännön, mm. valvonnan toteuttamisen kannalta. Asiantuntijoina koulutuksessa toimivat vakuutusasiantuntija Antero Miikki Howden Finland Oy:stä sekä lakimies Johanna Räikkä ja neuvontainsinööri Kaisa Kettunen Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:stä.

Klo 17.00 Webinaari alkaa

Vakuutukset ja riskienhallinta taloyhtiössä,

asiakkuusjohtaja Antero Miikki, Howden Finland Oy

- pieni jaloittelutauko

Osakkaan muutostyöoikeus,

lakimies Johanna Räikkä, Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry

Osakasremontit  ja niiden valvonta

neuvontainsinööri Kaisa Kettunen, Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry

n. klo 18.50 webinaari päättyy

Webinaari toteutetaan Teams Live -yhteyden kautta. Webinaari on maksuton Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden edustajille. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa.

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan viimeistään su 20.9.2020.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.