Kiinteistöilta – Ikääntyvät taloyhtiössä

24.09.2020 klo 17.30 Valtion Virastotalo, Auditorio 2. krs.

Väestön ikääntyminen nousi ilmiöistä merkittävimmäksi, kun Kiinteistöliitto selvitti jäsentensä näkemyksiä asumisen tulevaisuudesta vuoteen 2040 saakka. Ikääntymistä piti asumisen tulevaisuuden kannalta merkittävimpänä asiana 69 prosenttia kyselyn vastaajista.Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa on yli 190.000 muistisairasta. Valtaosa näistä ihmisistä asuu omassa kodissaan. Mitä asioita väestön ikääntyminen tuo tullessaan ja mihin asioihin taloyhtiöissä olisi syytä kiinnittää huomiota? Tervetuloa Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen ja Varsinais-Suomen muistiyhdistyksen järjestämään kaikille avoimeen tilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään myös striimattuna.

Teams Live verkkotapahtumaa voi seurata tästä.

Huom! Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Lähikontaktien välttämiseksi ja turvavälien ylläpitämiseksi pyydämme huomioimaan seuraavat ohjeet:
-    Jos olet vähänkään sairas, niin älä tule paikan päälle.
-    Rajaamme tapahtuman osallistujamäärän niin, että henkilöiden väliin jää vähintään 1–2 m. Muista tämä turvaväli kun asetut auditorioon.
-    Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, on syytä muistaa turvavälit
-    Tultaessa sisätilaan käytetään käsihuuhdetta
-    Suojamaskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Henkilökuntamme käyttää suojamaskeja tapahtumissamme mahdollisuuksien mukaan.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.