Kiinteistöilta – Hallitus ja asumisen arki

09.12.2020 klo 17.30 Valtion Virastotalo, Auditorio 2. krs.

Luennolla käydään läpi yhtiön johdon yleisimmin kohtaamia pulmatilanteita ja annetaan työkaluja tilanteiden hallintaan. Tarkastelussa on muun muassa, kuinka toimia oikein naapurin remutessa, sääntöjen vastaisen pysäköinnin kohdalla taikka asukkaan liukastuessa taloyhtiön pihamaalla. Koulutus soveltuu hallitustyöskentelyn perusteet hallitseville hallituksen jäsenille.

Ohjelma:

klo 17:30 Hallitus ja asumisen arki
Lakimies Heli Launto-Koho, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

N. klo 19:30 Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on avoin ja maksuton Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden edustajille. Auditoriossa järjestettävään tilaisuuteen voi osallistua vain rajallinen määrä ihmisiä, jonka vuoksi tilaisuus järjestetään myös striimattuna verkossa. Verkkototeutukseen toimitamme erikseen linkin, jonka kautta tilaisuutta voi seurata. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta myöhemmin tulevasta esteestä. Tervetuloa!

Huom! Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Lähikontaktien välttämiseksi ja turvavälien ylläpitämiseksi pyydämme huomioimaan seuraavat ohjeet:
-    Jos olet vähänkään sairas, niin älä tule paikan päälle.
-    Rajaamme tapahtuman osallistujamäärän niin, että henkilöiden väliin jää vähintään 1–2 m. Muista tämä turvaväli kun asetut auditorioon.
-    Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, on syytä muistaa turvavälit
-    Tultaessa sisätilaan käytetään käsihuuhdetta
-    Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeetHaku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.