Kiinteistöilta – Johdatus hallitustyöskentelyyn

06.10.2020 klo 17.30 Valtion Virastotalo, Auditorio 2. krs.

Mikä on asunto-osakeyhtiö ja miten se toimii? Miten hallitus työskentelee? Mistä asioista hallitus voi päättää ja minkälaiset asiat tulee viedä yhtiökokouksen päätettäväksi?

Luennolla käydään läpi hallitustyöskentelyn pelisääntöjä ja päätöksentekoa asunto-osakeyhtiössä. Koulutus soveltuu taloyhtiön hallitusväelle ja etenkin hallitustyöskentelyyn perehtyville.


Ohjelma:

klo 17:30 Johdatus hallitustyöskentelyyn
Lakimies Heli Launto-Koho, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

N. klo 19:30 Tilaisuuden päätös


Tilaisuus on avoin ja maksuton Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden edustajille. Auditoriossa järjestettävään tilaisuuteen voi osallistua vain rajallinen määrä ihmisiä, jonka vuoksi tilaisuus järjestetään myös striimattuna verkossa. Verkkototeutukseen toimitamme erikseen linkin, jonka kautta tilaisuutta voi seurata. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta myöhemmin tulevasta esteestä. Tervetuloa!


Huom! Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Lähikontaktien välttämiseksi ja turvavälien ylläpitämiseksi pyydämme huomioimaan seuraavat ohjeet:
-    Jos olet vähänkään sairas, niin älä tule paikan päälle.
-    Rajaamme tapahtuman osallistujamäärän niin, että henkilöiden väliin jää vähintään 1–2 m. Muista tämä turvaväli kun asetut auditorioon.
-    Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, on syytä muistaa turvavälit
-    Tultaessa sisätilaan käytetään käsihuuhdetta
-    Suojamaskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Henkilökuntamme käyttää suojamaskeja tapahtumissamme mahdollisuuksien mukaan.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.