Webinaari: Yhdessä kotikulmilla -toiminta ja sen tuotokset ja kokemukset

03.11.2020 klo 17.30

Yhdessä Kotikulmilla -toiminta® tarjoaa kaupunkien ja lähiöiden iäkkäille asukkaille iloista yhteistä tekemistä lähellä kotia. Myös muut asukkaat ovat tervetulleita mukaan. Asukkaat suunnittelevat yhdessä mitä haluavat tehdä. Tätä ryhmämuotoista toimintaa järjestetään taloyhtiöiden kerhotiloissa, pihoilla ja lähipuistoissa. Yhdessä voidaan esim. kahvitella, visailla, pelailla, ulkoilla, laulaa ja pitää nyyttäreitä. Paikallisia toimijoita kuten kaupunkia, järjestöjä ja seurakuntaa kannustetaan tarjoamaan sisältöjä Kotikulmilla-tapaamisiin. Toimintaa ohjaavat vapaaehtoiset TaloTsempparit, jotka ovat usein taloyhtiön asukkaita. 

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi järjestää yhteistyössä Ikäinstituutin kanssa webinaarin Yhdessä kotikulmilla -toiminnasta tiistaina 3.11. klo 17.30-19.00

Webinaari on tarkoitettu Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen ja Kiinteistöliitto Meri-Lapin jäsenyhtiöiden edustajille. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää kysymyksiä etukäteen. 

Ilmoittautuneille lähetetään 2.11 sähköpostilla täydelliset ohjeet ja linkki webinaariosallistumista varten. 

 

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. 

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.