Asumisen ajankohtaiskatsaus – missä mennään?

11.06.2020 klo 16.00 Teams virtuaalitilaisuus

Koronapandemia on muuttanut toimintaa taloyhtiöissä, siirtänyt kokouksia ja lisännyt ihmisten kotona viettämää aikaa. Minkälaisiin haasteisiin taloyhtiöissä on törmätty? Koronasta riippumatta yhteiskunta vie eteenpäin erilaisia uudistuksia, kuten jätelain uudistus. Mitä ajankohtaista lainvalmistelurintamalla tapahtuu? Korona on vaikuttanut myös taloyhtiöiden rahoitusmarkkinoihin. Ovatko lainaehdot kiristyneet? Muun muassa näitä asioita käsitellään ajankohtaiskatsauksessa.

Ohjelma:


klo 16.00 Muutoksia taloyhtiön toimintaympäristössä
- Koronapandemian vaikutuksia ja hyviä käytäntöjä taloyhtiöissä
- Katsaus käynnissä oleviin lakiuudistuksiin
- Syksyn jäsentilaisuudet
Toiminnanjohtaja Juuso Kallio, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

Taloyhtiöiden rahoituskatsaus
- Koronan vaikutukset asunto-osakeyhtiöiden rahoitukseen
- Asuntorahoituksen korkonäkymät
Asiakkuus- ja myyntipäällikkö Babi Lyrintzis, OP Turun Seutu

Kysymyksiä ja keskustelua

klo 17.00 Tilaisuuden päätös


Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.Lähetämme osallistujalinkin kaikille ilmoittautuneille 10.6. Liity mukaan tästä.

Tilaisuuden etiketti: Tule linjoille ajoissa, jotta voit ennakoida mahdolliset tekniset ongelmat. Vaimenna mikrofonisi ja sulje videokamera esityksen ajaksi. Kommentit ja kysymykset voi puheenvuorojen aikana esittää myös chatin kautta ja puheenvuoroa voi pyytää “raise hand” toiminnolla. Ongelmatilanteessa ota yhteys Juuso Kallioon 050-3307749Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.