Webinaari: Isännöinnin ostaminen – käytännön vinkit ja osto-osaaminen

09.06.2020 klo 17.30

Kiinteistöliitto järjestää jäsentaloyhtiöille maksuttomia koulutuksia verkossa. Webinaarit ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta, joten onpa taloyhtiösi jäsen missä päin Suomea tahansa, niin voit osallistua tähän webinaariin.

Isännöinti on taloyhtiön tärkeimpiä palveluja ja isännöinnin ostamisessa onnistuminen on olennaista. Hallitus päättää millaista isännöintiä taloyhtiölle halutaan sekä valitsee sellaisen isännöitsijän ja isännöintiyrityksen, jonka palvelut vastaavat taloyhtiön tarpeita. Taloyhtiöiden puheenjohtajille ja hallituksille on tarjolla tietoa webinaarissa. Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen.

Mitä isännöinti sisältää ja millaisia asioita isännöinniltä halutaan? Hyvää halvalla, vai kunnollista kalliilla? Kuinka hallitus osaa ostaa isännöintipalvelua? Miten tehdään toimiva isännöintisopimus? Näihin kysymyksiin vastauksia saa osallistumalla Isännöinnin ostaminen -webinaariin, josta saa myös käytännön vinkkejä ja opastusta osto-osaamiseen mm. seuraavista asioista:

  • Isännöintipalvelun sisältö sekä laadun ja hinnan arviointi
  • Isännöintipalvelun tarpeet taloyhtiössä – hallituksen rooli
  • Kilpailuttaminen ja muut ostomenetelmät
  • Tarjouspyynnön laadinta ja tarjousten vertailtavuus
  • Sopimusneuvottelut ja isännöintisopimuksen laadinta
  • Isännöintisopimuksen ajan tasalla pitäminen

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.