Webinaari: Hyvä hallintotapa taloyhtiössä

26.05.2020 klo 17.30

Kiinteistöliitto järjestää jäsentaloyhtiöille maksuttomia koulutuksia verkossa. Webinaarit ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta, joten onpa taloyhtiösi jäsen missä päin Suomea tahansa, niin voit osallistua tähän webinaariin.

Jäsentaloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille järjestettävän Hyvä hallintotapa taloyhtiöissä - webinaarin kouluttajana toimii liiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen. Koulutus järjestetään etäyhteydellä eli voit osallistua koulutukseen mistä vain, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Koulutuksessa saat tiedon hyvän hallintotavan sisällöstä esim.

  • Millainen on taloyhtiön hyvä hallintotapa ja kuinka se toimii?
  • Miten hallinto saadaan toimimaan avoimesti ja järkevästi?
  • Taloyhtiön hyvä hallintotapa-suosituksen tarkoitus ja soveltaminen
  • Suositukset mm. yhtiökokouksen, hallituksen ja osakkaiden osalta

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.