Webinaari: Taloyhtiöiden lisä-, täydennys- ja purkavan uusrakentamisen juridiikka

22.04.2020 klo 17.00 Webinaari, Adobe Connect- verkkopalvelu

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi järjestää yhteistyössä muutaman muunkin kiinteistöyhdistyksen kanssa webinaarin jäsenyhtiöiden edustajille taloyhtiöiden lisä-, täydennys- ja purkavan uusrakentamisen juridiikasta keskiviikkona 22.4. klo 17.00-n. klo 19.00. Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen. 

Millaisia lisä- ja täydennysrakentamisen vaihtoehtoja taloyhtiöillä on ja miten niistä päätetään? Mistä purkavassa uusrakentamisessa on kyse? Mitä kiinteistökehittämisen hankkeissa kannattaa huomioida? 


Ilmoittautuneille lähetetään 21.4 sähköpostilla täydelliset ohjeet ja linkki webinaariosallistumista varten. 
 

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.