Webinaari – Sähköinen osakehuoneistorekisteri – osakeluettelomerkinnät kuntoon

15.04.2020 klo 17.30

Huom! Valtakunnallisen koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi tilaisuus järjestetään webinaarina. (13.3.2020 päivitetty).

Tiedätkö, mitä muutoksia osakehuoneistorekisteri ja osakeluettelon ylläpidon siirto maanmittauslaitokselle tuo mukanaan taloyhtiöille? Hallitsetko osakeluettelomerkintöjen tekemisen pelisäännöt? Entä yleisimmät saannot ja niihin liittyvän luotettavan saantoselvityksen? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastaukset osallistumalla koulutukseen.

Ohjelma:

Klo 17.30 Sähköinen osakehuoneistorekisteri – osakeluettelomerkinnät kuntoon
Lakimies Johanna Ylä-Mononen, Suomen Kiinteistöliitto

n. klo 19.30 Tilaisuuden päätös

Webinaaria pääsee seuraamaan 100 ensin ilmoittautunutta. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille jäsentaloyhtiöiden edustajille. Ilmoittautuneille lähetetään 14.4. sähköpostia, jossa on ohjeet ja linkki webinaariosallistumista varten.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Pidätämme oikeuden muutoksiin!Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.