Webinaari – Taloyhtiöiden lämmitysratkaisuja

07.04.2020 klo 17.30

Huom! Valtakunnallisen koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi tilaisuus järjestetään webinaarina. (13.3.2020 päivitetty).

Lämmitys on taloyhtiön suurin yksittäinen kuluerä. Mitä asioita on otettava huomioon pohdittaessa lämmitysjärjestelmän uudistamista? Millaisia vaihtoehtoja on tarjolla ja kuinka edetä suunnitelmallisesti. Koulutustilaisuudessa käydään läpi eri ratkaisujen vaikutuksia, esimerkkien kautta.

Ohjelma:

klo 17:30 Taloyhtiöiden lämmitysratkaisuja
- Kaukolämpölaitteiden uusiminen
- Poistoilmalämpöpumppuratkaisu kerrostaloissa
- Maalämpö
- Ilma-vesi -lämpöpumput
Neuvontainsinööri DI Matts Almgrén, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

N. klo 19:30 Tilaisuuden päätös

Webinaaria pääsee seuraamaan 200 ensin ilmoittautunutta. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille jäsentaloyhtiöiden edustajille. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta myöhemmin tulevasta esteestä. Ilmoittautuneille lähetetään 6.4. sähköpostia, jossa on ohjeet ja linkki webinaariosallistumista varten.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Seuraa webinaaria: bit.ly/taloyhtionlammitysHaku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.