Ajankohtaista kiinteistöjuridiikasta + Talousarvio 2020 isännöitsijöille

25.11.2019 klo 12.30 Frami B, Auditorio 1

Taloyhtiön isännöitsijä!
 
Tervetuloa Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry:n kiinteistöalan ammattilaisille järjestämään koulutusiltapäivään maanantaina 25.11.2019. Tilaisuus on tarkoitettu jäsenkiinteistöjen isännöitsijöille ja se alkaa lounaalla klo 12.30 ja päättyy noin klo 15.00.  
 
Tilaisuudessa Kiinteistöliitto Pirkanmaan lakimies Johanna Räikkä luennoi kiinteistöjuridiikan ajankohtaisista teemoista. Tarkoituksena on käydä läpi sähköautojen latauspisteitä taloyhtiössä, huoneistotietojärjestelmän mukanaan tuomia muutoksia sekä lyhyesti nostaa esiin myös esimerkiksi varainsiirtoverotuksen muutoksia, jätehuoltomääräyksiin tulevia kiristyksiä ja nuohous-asiaa. Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Jorma Koutonen puolestaan kertoo seuraavan vuoden talousarvion laadintaan liittyviä talousnäkymiä sekä maksujen ja tariffien muutoksia.
 
Ohjelma:
 
klo 12.30          Lounas
 
klo 13.00          Tilaisuus alkaa
  • Ajankohtaista kiinteistöjuridiikasta
    lakimies Johanna Räikkä, Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry

  • Talouden näkymät 2020
    toiminnanjohtaja Jorma Koutonen, Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry

n. klo 15.00           Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Ilmoittautumiset viimeistään 22.11.2019.

TERVETULOA!

HUOM! Kustakin osallistujasta tulee tehdä erillinen ilmoittautuminen.


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.