Sähkön puitesopimus

20.11.2024 klo 17.00

Sähkön puitesopimus Etelä- ja Pohjois-Savon jäsentaloyhtiöille
 
Webinaarissa keskiviikkona 20.11.2024 klo 17-18 Väreen salkunhoitaja Risto Kinnunen kertoo yleisesti sähkömarkkinasta ja Kiinteistöliitto Itä-Suomen puitesopimuksen rakenteesta, toteutuneista hinnoista ja hintaennusteesta tuleville vuosille. Lisäksi Kiinteistöliitto Itä-Suomen toiminnanjohtaja Piia Moilanen kertoo käytännön asioista puitesopimukseen liityttäessä.
 
Taustaa puitesopimuksesta:

Kiinteistöliitto Itä-Suomeen kuuluvalla Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistyksellä on pitkät perinteet sähkön puitesopimukseen. Ensimmäinen jäsentalojen hyväksi neuvoteltu puitesopimus on 90-luvulta, jolloin sopimuskumppaniksi valikoitui Kuopion energia. Vuonna 2019 puitesopimus kilpailutettiin ja sopimuskumppaniksi tuli Väre Oy. Vuonna 2021 Etelä-Savon Kiinteistöyhdistys liittyi puitesopimukseen, jonka jälkeen myös eteläsavolaiset jäsentalot ovat päässeet sopimukseen mukaan. Vuoden 2024 alussa puitesopimuksessa oli yhteensä 1026 jäsentaloyhtiön käyttöpaikkaa.

Tapahtumaa edeltävänä iltana saat sähköpostiisi Teams-linkin webinaariin osallistumista varten.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.