Turvakassi-koulutus As Oy Oulun Madetojanpuiston asukkaille

11.11.2024 klo 18.00 Caritas auditorio


Tämä Ikä- ja muistiystävällinen taloyhtiö -hankkeen pilottikokeilu on tarkoitettu ainoastaan Asunto Oy Oulun Madetojanpuiston asukkaille.

Toteutuneet pilottikokeilut löytyvät täältä.
Ensimmäinen pilotti, hyvinvointia tuolijoogan avulla, järjestettiin Oulussa keväällä.

Aika: maanantaina 11.11.2024 klo 18-20 (kahvitarjoilu klo 17.30-18.00)
Paikka: Caritas auditorio
Kouluttaja: Riikka Pesonen, Oulun VPK
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu taloyhtiön ala-auloissa oleviin listoihin viimeistään maanantaina 28.10.2024. Ilmoittautumislomakkeet tuodaan taloyhtiöön viimeistään 16.9.2024 alkavalla viikolla.

Turvakassi-koulutuksessa käsitellään vuorovaikutteisesti ja käytännönläheisesti arjen turvallisuuteen liittyviä osa-alueita. Tilaisuuden aikana tutustutaan arjen turvallisuutta edistäviin tuotteisiin ja pohditaan yhdessä niiden käyttöä. Arjen turvallisuutta käydään läpi myös kodin ja asumisympäristön turvallisuuden tarkistuslistojen kautta.

Paikalla myös taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Jussila ja Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen toiminnanjohtaja Johanna Laitala. Tapahtuman järjestävät Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi ja Ikä- ja muistiystävällinen taloyhtiö -hanke.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.