PUHEENJOHTAJAKLUBI- ILTA

26.08.2024 klo 16.30 Kokous- ja juhlahuoneisto AnnaBriitta

Kiinteistöliitto Lappi ry kutsuu jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat puheenjohtajaklubi-iltaan Kemijärvelle keskustelemaan ajankohtaisista taloyhtiöasioista maanantaina 26.8. klo 16.30-18.30. 

Paikka: Kokous- ja juhlahuoneisto AnnaBriitta, Kirkkokatu 3 Kemijärvi

Aiheena: Taloyhtiöiden pankkiasiat, taloyhtiöiden remonttirahoitus ja markkinasta yleisesti. Illan asiantuntijana tilaisuudessa toimii Pohjolan OP. Tarkoituksena on myös kartoittaa, minkälaisia aiheita Kemijärven klubi-illoissa halutaan jatkossa käsitellä. Illan aikana keskustellaan myös Kemijärven taloyhtiöiden kuulumisista sekä Kiinteistöliiton jäsenpalveluista.
 
Puheenjohtajaklubit ovat luonteeltaan keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia.
Puheenjohtaja voi tuoda tilaisuuteen myös muita taloyhtiönsä hallituksen jäseniä tai valtuuttaa hallituksen jäsenen osallistumaan puolestaan, jos on itse estynyt. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua ennakkoon.
 
Tilaisuudessa kahvitarjoilu pienen purtavan kera! Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot.


Ilmoittautumiset etukäteen 22.8. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.