× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.

Pohjanmaan Taloyhtiöpäivä 24

15.10.2024 klo 12.00 Sokos Hotel Royal Vaasa

Pohjanmaan Taloyhtiöpäivä tarjoaa syksyllä jälleen foorumin taloyhtiökohtaamisille Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Odotamme tapahtumaan runsaasti taloyhtiöiden edustajia ja kiinteistöalan ammattilaisia.

Näytteilleasettajapaikkojen myynti on alkanut - yritys, varaa osastosi täältä!

 

Pohjanmaan Taloyhtiöpäivä ti 15.10.24

Paikka: Sokos Hotel Royal Vaasa, Hovioikeudenp. 18, 65100 Vaasa

Aika: Tiistaina 15.10.24 klo 12-18

Kiinteistöliitto Pohjanmaa järjestää syksyllä 24 Pohjanmaan Taloyhtiöpäivän toista kertaa Vaasassa.

Taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät sekä muut kiinteistöalan toimijat kokoontuvat tapahtumaan keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja päivittämään osaamistaan sekä tutustumaan näytteilleasettajiin ja heidän tarjoamiinsa palveluihin.

Julkistamme Taloyhtiöpäivänä Vuoden 2024 puheenjohtaja - ja Vuoden 2024 taloyhtiöteko -kilpailujen voittajat.

Pohjanmaan Taloyhtiöpäivä järjestettiin ensimmäistä kertaa 9.11.23 Vaasassa, Wasa Innovation Centerissä. Paikalla oli yli 20 näytteilleasettajaa osastoineen, ja päivän aikana kuultiin 11 luentoa kiinteistöalan ammattilaisilta. Paikan päällä kävi noin 100 messuvierasta.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Messuvieraiden ilmoittautuminen aukeaa syksyllä tällä sivulla. 

 

Tule mukaan hankkimaan hyödyllistä taloyhtiötietoa ja käytännön vinkkejä!Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.