× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsenpalvelut tutuksi (kaikille avoin)

04.06.2024 klo 16.30


Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsenyyteen kuuluu paljon hyödyllisiä jäsenpalveluita ja -etuja, joista on merkittävää apua taloyhtiölle.

Jäsenpalvelut tutuksi- webinaarissa tiistaina 4.6. klo 16.30-17.00 käydään tiivissä tahdissa kaikki jäsenpalvelut- ja edut kattavasti läpi. Saat materiaalin käyttöösi koulutuksen jälkeen. 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Arvomme osallistuvien kesken Taloyhtiön vastuunjako hallitukselle ja isännöitsijälle - kirjan (Kiinteistömedia, arvo 49 €). Lisäksi kaksikymmentä ensimmäistä ilmoittautujaa (jotka ovat mukana webinaarissa) saavat R-kioskin jätskilahjakortin. 

Webinaariin voi ilmoittautua sen alkamisajankohtaan saakka. Saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin, jossa on osallistumislinkki.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.