× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.

Kiinteistöliitto Lapin jäsenpalvelut tutuksi

06.06.2024 klo 17.00

Kiinteistöliitto Lapin jäsenyyteen kuuluu paljon hyödyllisiä jäsenpalveluita ja -etuja, joista on merkittävää apua taloyhtiön hallitukselle, tilin- ja toiminnantarkastajille sekä isännöitsijälle.

Kiinteistöliitto Lapin jäsenpalvelut tutuksi- webinaarissa torstaina 6.6.. klo 17:00 - 17:40 käydään kaikki jäsenpalvelut- ja edut kattavasti läpi sekä tutustutaan jäsensivujen sisältöön. 

Webinaari on maksuton ja tarkoitettu jäsentaloyhtiöidemme hallituksen jäsenille, isännöitsijöille sekä tilin- ja toiminnantarkastajille. Myös jäsenyyttä pohtivien taloyhtiöiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Webinaariin voi ilmoittautua 6.6. klo 16 saakka. Saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin, jossa on osallistumislinkki.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.