× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.

Taloyhtiöiden kiinteistöilta - Kunnossapitovastuut taloyhtiössä

23.05.2024 klo 17.00 Hotel Santa Claus

 

Kiinteistöliitto Lappi ry järjestää Taloyhtiöiden kiinteistöillan aiheella Kunnossapitovastuut taloyhtiössä torstaina 23.5. klo 17.00-19.30 Santa's Hotel Santa Clausissa (Korkalonkatu 29, Rovaniemi).

Koulutuksen sisältö:

Illan asiantuntijaluennoitsijana toimii rovaniemeläinen asianajaja ja varatuomari Matti Pulkamo Asianajotoimisto Pulkamo Oy:stä. Pulkamo on toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä asianajoalalla ja hoitaa pääasiassa asumiseen ja rakentamiseen liittyviä toimeksiantoja, verotusta, perhe- ja perintöasioita ja oikeudenkäyntejä sekä toimii aktiivisesti myös kiinteistökehittäjänä.

Illan aikana kuulemme tärkeää asiaa kunnossapitovastuiden jakautumisesta taloyhtiön ja osakkaan kesken sekä saamme varmasti mielenkiintoisia esimerkkejä elävästä taloyhtiöarjesta aiheeseen liittyen.

 

Koulutus on maksuton Kiinteistöliitto Lappi ry:n jäsentaloyhtiöiden edustajille (hallituksen jäsenet, isännöitsijät sekä tilin- ja toiminnantarkastajat).

Muille koulutuksen hinta on 30 €.

Ilmoittauduthan koulutukseen paikan päälle viimeistään 12.5. mennessä. Etäyhteysilmoittautumisia otetaan vastaan 21.5. saakka.

Jos haluat osallistua koulutukseen etäyhteydellä, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeella. Etäyhteydellä osallistuville lähetetään sähköpostitse Teams- linkki tapahtumapäivänä. 

Etäyhteydellä osallistuttaessa luentosalin keskustelut eivät välttämättä kuulu linjan päähän. Selkeät kysymykset pyritään toistamaan tai kysymysten sisältö pyritään avaamaan vastauspuheenvuoron aluksi.

Kahvitarjoilu 16.45 pienen purtavan kera. Tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.