PUHEENJOHTAJAKLUBI- ILTA

06.05.2024 klo 17.00 Hotelli Sodankylä

Kiinteistöliitto Lappi ry kutsuu taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat puheenjohtajaklubi-iltaan Sodankylään keskustelemaan ajankohtaisista taloyhtiöasioista maanantaina 6.5. klo 17.00-19.00. 
 
Puheenjohtajaklubit ovat luonteeltaan keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia.
Sodankylän tilaisuuden tarkoitus on kahvittelun lomassa keskustella nimenomaan Sodankylän alueen taloyhtiöille ajankohtaisista aiheista. Tämänkertainen tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille Sodankylän taloyhtiöiden puheenjohtajille, ei ainoastaan Kiinteistöliitto Lapin jäsenille. Puheenjohtaja voi tuoda tilaisuuteen myös muita taloyhtiönsä hallituksen jäseniä tai valtuuttaa hallituksen jäsenen osallistumaan puolestaan, jos on itse estynyt. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua ennakkoon.
 
Paikka: Hotelli Sodankylä, Unarintie 15 Sodankylä
 
Aiheena: Taloyhtiöiden jätehuolto ja tulevat muutokset kiinteistöjen jätehuoltovelvoitteissa Sodankylän alueella. Illan vieraina ovat Lapecon viestintäpäällikkö Aila Kauppila sekä Molok Oy:n Lapin aluepäällikkö Heli Rapakko. Kysymyksiä voi esittää ennakkoon ilmoittautumislomakkeella.
 

Tilaisuudessa kahvitarjoilu! Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot.


Ilmoittautumiset etukäteen alla olevasta linkistä viimeistään 28.4. mennessä.



Lämpimästi tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.