× Kiinteistöliiton neuvonnat sulkeutuvat vappuaattona 30.4. klo 13.00. Palaamme palvelemaan normaalisti torstaina 2.5. Mukavaa vappua!
× Kiinteistöliiton neuvonnat sulkeutuvat vappuaattona 30.4. klo 13.00. Palaamme palvelemaan normaalisti torstaina 2.5. Mukavaa vappua!

Paloturvallisuuden itsearviointi - onnistuuko väestönsuojan käyttöönotto 72 tunnissa?

29.04.2024 klo 09.00


Sisäministeriön tekemän selvitysten mukaan asuinrakennusten väestönsuojat ovat keskimääräistä huonommassa kunnossa kaikkiin väestönsuojiin verrattuna. Siksi Pohjois-Pohjanmaalla paloturvallisuuden itsearvioinnin tämän vuoden painopisteenä ovat väestönsuojat.

Paloturvallisuuden itsearviointi on vaihtoehto palotarkastuksille. Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella palotarkastuksia ei suoriteta asuinrakennuksissa säännönmukaisesti.

Osallistu Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksen ja Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen järjestämään webinaariin 29.4.2024 klo 9-10. Kuulet tilaisuudessa paloturvallisuuden itsearvioinnin käytännön toteuttamisesta.

Webinaarin kulku

Webinaari on tarkoitettu ensisijaisesti isännöitsijöille ja taloyhtiöiden hallitusten jäsenille, mutta siihen voi osallistua kuka tahansa.
Webinaarissa käsitellään ennakkoon esitettyjä kysymyksiä, ja myös webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä. Webinaari tallennetaan. Tallenne on tilaisuuden jälkeen nähtävänä Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksen Youtube-kanavalla.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 28.4. Ennakkokysymyksiä voi lähettää ilmoittautumisen yhteydessä.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.