× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.

Puheenjohtajaklubi Ylivieska 3/2024

15.10.2024 klo 17.00 Kulttuurikeskus Akustiikka Ylivieska


Puheenjohtajaklubi on Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus. 

Tervetuloa mukaan YLIVIESKAN puheenjohtajaklubiin 3/2024. 

Aika: tiistaina 15.10. klo 17.00 - 19.00
Paikka: Kulttuurikeskus Akustiikka, Koulukatu 2 B, Ylivieska (Videoneuvottelutila, 1.krs)
Aiheena: Taloyhtiön hakiessa rahoitusta pankki tarkastelee taloyhtiön tilannetta usealta kantilta‍ - Mitkä asiat vaikuttavat ja miksi? Kuinka taloyhtiön suunnitelmallisella kunnossapidolla vaikutetaan yhtiön arvoon sekä rahoituspäätöksiin?

Alustus: Antero Alahautala, toimitusjohtaja, Alavieskan Osuuspankki

Mukana tapahtumassa Ari Salmela Ylivieskasta, klubin puheenjohtaja sekä Johanna Laitala, toiminnanjohtaja, Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille (ei siis pelkästään koske Ylivieskaa). Minimiosallistujamäärä 8 hlöä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen avautuu 1.8. ja päättyy 8.10.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.