× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to-pe 13.-14.6. Tarkista jäsenyhtdistyksesi aukiolo verkkosivuilta.

Puheenjohtajaklubi Oulu 7/2024

25.11.2024 klo 17.00 Scandic Oulu City


Puheenjohtajaklubi on Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus. 

Tervetuloa mukaan OULUN puheenjohtajaklubiin 7/2024. 

Aika: maanantai 25.11.2024 klo 17.00-19.00
Paikka: Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4, 90100 Oulu
Aihe: Isännöitsijäpaneeli, aihe tarkentuu lähempänä tapahtumaa

Mukana Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen isännöintivaliokunnan jäsenet Juho Vuorma, Antti Makkonen, Jukka Niemelä, Mika Nieminen sekä Janne Suomela.

Klubi järjestetään ainoastaan lähitapahtumana, jolloin voidaan parhaiten edistää puheenjohtajien verkostoitumista ja vuorovaikutusta.
Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen avautuu 29.10. ja päättyy 20.11. Ennakkoilmoittautuminen on ehdoton. 

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin, jossa on myös henkilökohtainen QR-koodi pääsylippu. Varaudu esittämään se klubin alussa.  

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.