Kaakkois-Suomesta matka Taloyhtiö2024 tapahtumaan

23.04.2024 klo 05.30 Messukeskus, Siipi

TALOYHTIÖTAPAHTUMA 2024

Suosittu vuosittainen taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden seminaari-, neuvonta- sekä näyttelytapahtuma järjestetään jälleen tiistaina 23.4.2024

Tapahtuma on maksuton, ja se on suunnattu niin taloyhtiöiden päättäjille, asiantuntijoille ja alan ammattilaisille kuin alasta kiinnostuneille tai alaa opiskeleville.

Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomi järjestää jäsentalojen edustajille maksuttoman yhteiskuljetuksen tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen.

Taloyhtiötapahtumasta löytyy yli 100 näytteilleasettajaa, jotka koostuvat muun muassa kiinteistö-, turvallisuus- ja rakennusalan huippunimistä. Tapahtuman kolmelta eri puhujalavalta kuulee päivän mittaan lukuisia eri puheenvuoroja koskien esimerkiksi taloyhtiöjuridiikkaa, alan ajankohtaisia asioita, isännöintiä sekä asiantuntijoiden näkökulmia.

Tutustu ohjelmaan TÄSTÄ 

Yhteiskuljetuksen aikataulu:
Imatra, Olavinkatu klo 5:30
Lappeenranta, Peltolan koulu klo 6:00
Kouvola, linja-autoasema klo 7:10
Leikari tarvittaessa
Karhula, linja-autoasema klo 7:50
Kotka, linja-autoasema klo 8:05
Su
tela tarvittaessa

Menomatkalla pidetään kahvitauko Pyhtäällä.
Paluukuljetus Helsingistä lähtee n. klo 15.

Ilmoittautumiset bussikuljetukseen 16.4. mennessä (linkki alla).
Paikkoja on rajoitettu määrä.

Tervetuloa!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.